První přátelské utkání skončilo výhrou

04.08.2013 18:42

 

Utkání

Letní příprava na sezonu 2013/2014

Městský stadion Čelákovice   4. 8. 2013 | 9:00

SK UNION Čelákovice3:1 (0:1)FC Velim

Uplynuly téměř dva měsíce od našeho posledního zápasu. Máme za sebou týden tréninků a přichází první přátelák. Soupeřem nám byla Velmi, jež naše síly prověřila také v zimě a v této sezóně bude naším soupeřem v 1.A třídě sk. B.

Trávník na Městském stadionu byl mokrý po nočním dešti, utkání začalo v 9:00 a i přesto bylo dost velké vedro. K dispozici nám bylo 10 dorostenců a dva hráči ročníku 1999 - Dozorec a Uher. Ze začátku na nás byla vidět nerozehranost, hodně jsme propadali na levé straně a po akci z této strany také padl první gól zápasu. Přihrávku zleva vcelku pohodlně uklidil do branky útočník hostů. Okolo 30. minuty byl sám za vápnem Uher, dlouho si chystal míč, když k němu přiběhl protihráč, což Pepa nečekal a v souboji si vážně poranil kotník. Utkání pak bylo asi na 30 minut přerušeno. Pepovi přejeme hlavně co nejrychlejší uzdravení!

První půle byla poté ukončena a začala druhá. V té jsme se stali lepším týmem. Postupně jsme otočili skóre a to když se trefili: Kolovecký, po samostaném úniku Pánek a pak dobrou střelou Vacek. Utkání jsme měli pod kontrolou a dovedli ho do vítězného konce.