Přátelské utkání 7+1 s Viktoria Žižkov

12.05.2016 10:47

Ve středu 11.5.2016 jsme v rámci tréninku a přípravy sehráli přátelské utkání 7+1, kdy k nám zavítal kvalitní soupeř Viktoria Žižkov (2005).

Viktorka je velmi kvalitní mužstvo hrající pražský přebor se stejně kvalitními soupeři. pro naše hráče to bylo měření sil s úplně jinou kvalitou a úrovní fotbalu. Naše mužstvo se sešlo v hojném počtu, chyběl akorát nemocný Tomáš Pařízek. Po vzájemné dohodě se soupeřem jsme utkání odehráli hokejovým způsoben a to 3x20 minut. v první dvcetiminutovce jsem hned od samého záčátku nestíhali chytat rychlé rozehrávky a kombinace soupeře. Všude jsme byli druhý a hodně jsme se podřídili hře soupeře. Tuto část jsme zaslouženě prohráli 0:3. V prostřední části to ovšem bylo daleko horší. Několik vlastních gólů, nedařilo se nám vůbec podržet míč a rozehrát jej, navíc soupeř nás čím dál více přečísloval před naší brankou a v neposlední řadě vůbec jsme nestačili fyzicky. Tuto prostřední část jsme prohráli 1:6. Poslední část byla o něco lepší díky novému rozestavení v obranné řadě. Asistent trenéra Michal Sebera vše důkladně hráčům vysvětlil, popsal co od nich očekává. Toto se jim dařilo naplňovat tak na 50%. Bohužel opět jsme nebyli schopni podržet míč, zbytečně jsme ho odevzdávali soupeři, nedařila se kombinace a fyzicky jsme už byli na doraz. Poslední část jsme i tak prohráli pouze 1:2.

Naše mužstvo se sice snažilo, ale na takto kvalitního soupeře který předváděl krásný fotbal, což se nedá říct o nás, jsme bohužel nestačili a po zásluze jsme utkání prohráli 2:11.

Střelci našich branek: Špaňhel, Sebera

Trochu chuti jsme si vylepšili v závěrečných penaltách které jsme vyhráli 9:7.

 

DK