Poděkování

13.06.2016 07:38

Sezóna 2015/2016 je u konce, a kromě rekapitulace celé sezóny, které bude věnován samostatný příspěvek, bych tímto chtěl poděkovat všem hráčům za předvedený výkon v této sezóně, kterou lze hodnotit jako úspěšnou.

Dále pak velké poděkování patří společnosti FERMATA a.s. a p.ing. Fantíkovi za podporu a sponzorství v uplynulé sezóně. Kromě věcných cen do domácích turnajů jsme obdrželi dvě nové sady dresů, nové míče Adidas a kompletní financování všech přípravných, zimních halových turnajů a přípravy, která nám velice prospěla před startem jarní části.

Poděkování patří i všem rodičům, za trpělivost, časové vytížení při turnajích, zápasech, kterých bylo opravdu hodně a najezdilo se při nich spoustu kilometrů. Dále pak samozřejmně i za podporu a fandění, kterého si velice vážíme.

Během sezóny 2015/2016 jsme takto dohromady (hráči/rodiče/sponzoři) fungovali jako skvělý tým a jako tým jsme i dostáli dobrých výsledků, což mne jako trenéra velice potěšilo. Velké poděkování patří i druhému trenérovi Janu Melicharovi za podzimní část sezóny, po které nás opustil a asistentům trenéra Petru Manhartovi a Michalu Seberovi.

Hrozně rád jsem byl součástí tohoto týmu a budu se těšit s některými na další spolupráci v nastávající sezóně.

 

David Krejčí