Mistrovský zápas 7+1 Union-Brandýs

01.06.2016 07:40

Poslední květnový den, jsme doma hostili tým z Brandýsa k odehrání mistrovského zápasu okresního přeboru starších přípravek. S Brandýsem jsme hráli na jaře podruhé, kdy poprvé jsme jej dokázali porazit na jejich půdě 4:0.

 

Sestava našeho mužstva:

Klíma-Šuráň, Fantík Jan, Čejka, Vencl, Fantík Jiří, Sebera

         Pařízek, Manhart, Čech, Bílý, Mikoška

 

Očekával se opět vyrovnaný zápas. Naše mužstvo začalo velice dobře, vytvořilo si tlak a dlouho nepustil soupeře z jejich vlastní poloviny. Bohužel několik slibných a tutových šancí, které jsme si vytvořili, jsme nedokázali proměnit.  V 5.minutě zápasu se dobře před soupeřovou brankou orientoval Ondra Čech a otevřel tím dnešní skóre. Hra dále ubíhala ve stejném tempu a o deset minut později to už bylo 2:0 kdy se dokázal trefit Tomáš Pařízek. Takto skončil i poločas, zápas jsme měli velice dobře rozehraný. Bohužel ve druhém poločase jsme začali dělat hrubé chyby, hlavně při rozehrávkách od brankáře a v obrané řadě. Toho soupeř využil a hned ve 28.minutě dokázal snížit na 2:1. I když jsme opět začali hrát hodně dopředu soupeř již s námi držel krok a zápas byl velice vyrovnaný. Ve 33.minutě dokázal náš obránce Jan Fantík poslat dlouhý nákop z poloviny hřiště na soupeřovu branku a po chybě hostujícího brankáře se tato střela ujmula a opět jsme zvýšili náš náskok na 3:1. V té samé minutě však soupeř dokázal opět po našich chybách snížit na rozdíl jedné branky. Hra se v tuto chvíli přelévala z jedné strany na druhou, ani jeden z týmů již však skórovat nedokázal a tak jsme utkání vyhráli těsně 3:2. 

Bohužel musíme konstatovat, že velice dobře rozehrané utkání jsme si sami zkomplikovali vlastními a hrubými chybami a dovolili jsme tak celé utkání zdramatizovat. Na druhou stranu všichni naši hráči podali dobrý výkon a zaslouží si poděkování.

 

Střelci našich branek:  Čech, Pařízek, Fantík Jan

 

DK