Mistrovský zápas 7+1 TJ SLavia Louňovice-SK Union

26.03.2017 08:00

První mistrovský zápas jarní části jsme zajížděli k vedoucímu mužstvu TJ Slavia Louňovice, které na podzim neprohrálo jediný zápas a vstřelilo 151 branek.

 

Nastoupili jsme v následující sestavě:

Klíma - Matura, Čejka, Manhart, Špaňhel, Fantík Jiří,

           Mikoška, Závodná, Seidl

 

Na úvodní zápas jsme postrádali v základní sestavě Honzu Fantíka a Petra Homolu, z těch co mohli hrát byly další dva hráči po teplotách a nemoci. I tak jsme se pokusili v zápase odevzdat vše co jsme v přípravě nabrali a odehrát slušný zápas. To se nám i částečně dařilo, rozestavení hráčů v poli bylo spíše defenzivní a toto rozestavení jsme během zimní přípravy ani nezkoušeli, takže pro některé hráče to bylo težké se poprat s jiným herním stylem. V 10. minutě po skrumáži před naší brankou neudržel brankář míč a s dorážky jsme prohrávali sice 1:0, ale se soupeřem jsme drželi krok a hrálo se na obě strany. Bohužel nám opět nevycházela koncovka a tudíž z našich šancích jsme gól nevstřelili. Hra byla opravdu pěkná, souboje které jsme postupovali se nám dařili, rozehrávka také a celkově byla hra pěkná. V posledních vteřinách prvního poločasu jsme bohužel neuhlídali únik soupeřova hráče a poločas skončil 2:0. Hned v úvodu druhého poločasu se nám podařilo po krásné akci kdy zakončoval Filip Špaňhel snížit na 2:1. Tento stav trval až do 52 minuty, do té doby jsme měli několik šancí srovnat a hrozili jsme čím dál více. Soupeře jsme začali přehrávat. Bohužel naši snahu v 52.minutě zastavila přísně nařízená penalta kdy soupeř odskočil na rozdíl dvou gólů. I tak jsme nic nevzdávali a pokračovali v dobré hře. Docházeli nám sice síly, na hráčích bylo znát, že tento zápas byl hodně fyzicky náročný. To se projevilo v 56. minutě, kdy zaspala naše obraná řada a soupeř upravil výsledek na konečných 4:1.

I přes nepříznivý výsledek, se zápas povedl, sestava která byla k dispozici odvedla dobrý herný výkon, na hřišti Louňovic se nám podařilo odehrát dobrý zápas i za podmínek se kterými jsme na zápas jeli. Fyzicky velmi náročný zápas jsme po herní stránce zvládli, bohužel s nepříznivým výsledkem, ale s pocitem že v zimní přípravě jsme hodně zapracovali na zlepšení hry.

Střelci našeho týmu: Špaňhel

 

DK