Mistrovské utkání Union-Přišimasy

20.09.2016 18:58

Po dvou dnech od posledního mistrovského utkání nás čekal další zápas. Tentokrát ale na domácí půdě. Přivítali jsme tým SK Přišimasy. 

 

Nastoupili jsme v této sestavě:

Klíma-Homola, Čejka, Fantík Jan, Šuráň, Manhart, Fantík Jiří, Fořt, Špaňhel, Mikoška, Matura

 

Ihned po úvodním hvizdu se ujalo naše mužstvo aktivity na hřišti a vytěžili jsme z toho už ve 2.minutě vedoucí gól, kdy se trefil Filip Špaňhel. Soupeř se pomalu dostával do hry a začínal nás přehrávat ve středu hřiště, kdy byl hlavně jejich kapitán velice aktivní a všechny akce zavážel před naši bránu. Soupeř byl i po zbytek prvního poločasu aktivnější ve hře než naše mužstvo a vypracoval si opravdu mnoho gólových příležitostí. Naštěstí zakončoval vedle brány nebo střeli pokryl náš brankář.Poločas tak skončil 1:0. Do druhé půle jsme opět vstoupili aktivně mi a hned za osm minut to dokázali gólově využít, v 38.minutě se trefil Petr Šuráň. To ale bylo od našeho mužstva vše, nestačili jsme fyzicky na soupeře a ten si vypracovával více a více šancí. To se také projevilo na skóre kdy v rozmezí od 40.minuty do 49.minuty dokázal třikrát skórovat a otočil výsledek v náš neprospěch na 2:3. Přišla na řadu změna v sestavení a výměna hráčů na některých pozicích. Opět se tento tah vyplatil  a hned v 53.minutě jsme dokázali gólem našeho kapitána Jiřího Fantíka srovnat na 3:3. Posledních sedm minut zápasu se hra přelévala z jedné strany na druhou, na šance to samé. V poslední minutě jsme se dokázali z našeho tlaku dostat až k soupeřově brance a vybojovat rohový kop. Z toho se nic podstatného neudálo ale v zápětí z dorážky a krásnou střelou nahoru v poslední vteřině zápasu rozhodl Filip Manhart o našem vítězství 4:3.

Zápas to byl opravdu velice kvalitní, odvedli jsme těžkou práci ale zároveň to ukázalo na nedostatky které musíme do dalšího zápasu odstranit, natrénovat a vše s hráči probrat.

 

Střelci našeho týmu:

Špaňhel, Šuráň, Fantík Jiří, Manhart

 

 

DK