Mistr. turnaj Struhařov 22.5.2016

23.05.2016 10:24

Předposlední kolo mistrovských turnajů OFSPV 5+1 nás tentokrát zavedlo v neděli 22.5.2016 do Struhařova. Hrálo se za slunečného počasí a velkého vedra.

  Naše sestava:

Klíma-Šuráň, Čejka, Vencl, Sebera, Fantík Jiří, Manhart, 

       Fantík Jan, Mikoška, Bílý, Špaňhel

 

Hřiště bylo velmi suché, tvrdé a hrozně drnovité. Již od samého rána panovala velká vedra. V prvním zápase nás čekal nejslabší soupeř turnaje a to TJ Sokol Struhařov. Bohužel začátek zápasu naše mužstvo hrálo vlažně a nemohli jsme se dostat do hry. Měli jsme několik tutových gólových šancí ale bohužel vše bez úspěchu. Přišlo to až v polovině zápasu kdy jsme hru srovnali a hezkými přihrávkami dokázali skórovat. Zápas jsme vyhráli 8:0. Ani v dalším zápase z Mnichovicemi to nebylo optimální. Zmatky v obranné řadě a nedůraz v útočné. Soupeř byl v jednu chvíli důslednější a dotáhl se na rozdíl jedné branky. Závěr jsme si však pohlídali a vyhráli 4:2. S Líbeznicemi byl zápas trochu jiný, soupeře jsme nepustili k míči a hezkými akcemi jednoznačně zvítězili 8:0. Čekala nás Vyžlovka, soupeř opravdu kvalitní, kdy poslední vzájemné zápasy byli hodně vyrovnané. Tentokrát ale soupeř nehrál to na co jsme byli zvyklí a jednoduše jsme se dostávali do šancí, které jsme dokázali i využít. V zápase nás hodně podržel i náš brankář a výhra 6:1 tomu nasvědčuje. Poslední zápas se Sibřinou byl hodně silový. Sibřina má velice urostlé hráče a tak to nebylo jednoduché v soubojích 1 na 1. Opět se nám dařilo v útočné fázi, dokázali jsme vstřelit 4 branky a vyhrát tak 4:0.

Opět jsme prošli turnajem bez porážky se skórem 30:3 a obsadili 1.místo. Čeká nás poslední kolo turnjů, které se koná u nás na Unionu dne 5.6.2016 od 9:00 hod. Už teď je však jasné, že skupinu DIVIZE-B jsme dokázali jednoznačně vyhrát.

Naše výsledky:

SK Union Čelákovice - 1.FC Líbeznice         8:0

SK Union Čelákovice - SK Vyžlovka            6:1

SK Union Čelákovice - TJ Mnichovice         4:2

SK Union Čelákovice - SK Viktoria Sibřina   4:0

SK Union Čelákovice - TJ Sokol Struhařov  8:0

 

Střelci branek:

Sebera 11x, Vencl 6x, Fantík Jiří 5x, Čejka 2x, Špaňhel 2x, Mikoška 1x, Fantík Jan 1x, Manhart 1x, Šuráň 1x

 

DK