Mistr.turnaj Čelákovice 5.6.2016

05.06.2016 14:14

 

Poslední letošní turnaj 5+1 zavítal k nám do Čelákovic. Počasí nám přálo a za velkého vedra jsme chtěli potvrdit jen to, co jsme celé jaro dokazovali a zároveň jsme si chtěli udržet neporazitelnost.

  Naše sestava:

Klíma-Šuráň, Čejka, Vencl, Sebera, Fantík Jiří, Manhart, 

       Fantík Jan, Mikoška, Bílý, Špaňhel, Janta

 

Hned v prvním zápase nás čekal slabší tým TJ Sokol Struhařov. Bohužel hned od první minuty jsme se trápili, nebyli jsme schopni si řádně přihrát míč a hráči Struhařova, kteří byli postavou o dost menší nás nechtěli vůbec pustit do hry. Naše beznadějná hra se začala zlepšovat až v druhé polovině zápasu a nakonec jsme jednoznačně vyhráli 6:0. V sestavě došlo k několika změnám v úvodní pětce a v dalším zápase se Sibřinou to bylo znát. Důraznější hra, včasné napadání soupeře a hodně střel rozhodlo o našem vítězství 9:0. Teď již na řadu přicházeli ty kvalitnější týmy. S 1.FC Líbeznice jsme si po krásných kombinacích ještě dokázali poradit a vyhrát 7:0. Ale již v dalším zápase s Vyžlovkou bylo vše jinak. Soupeř nás zaskočil hned v úvodu včasným napadáním a rychlou hrou dopředu. Již ve třetí minutě jsme prohrávali 0:2. Na řadu museli přijít změny v sestavě, rychlejší předávání míče a zjednodušení hry. To se nám podařilo a zápas jsme pomalu začali otáčet v nás prospěch. Po velkém boji do samého konce, uklidněním hry se nám nakonec podařilo vyhrát 5:2. V posledním zápase s TJ Mnichovicemi jsme hráli o první místo, dosud dnes neporažený soupeř nám dělal problémy v osobních soubojích. Naše hra však byla klidná, přesné rozehrávky, rychle jsme přecházeli do útoku a dařilo se i zakončení. Vítězství 6:1 bylo zasloužené.

A i dnes jsme prošli turnajem bez zaváhání a tudíž se nám podařilo uhájit jarní NEPORAZITELNOST. Obsadili jsme 1. místo v dnešním turnaji s krásným skóre 33:3.

Zároveň jak už bylo i jasné před dnešním turnajem jsme vyhráli celou skupinu-DIVIZI B.

Naše výsledky:

SK Union Čelákovice - 1.FC Líbeznice         7:0

SK Union Čelákovice - SK Vyžlovka            5:2

SK Union Čelákovice - TJ Mnichovice         6:1

SK Union Čelákovice - SK Viktoria Sibřina   9:0

SK Union Čelákovice - TJ Sokol Struhařov  6:0

 

Střelci branek:

Sebera 13x, Vencl 6x, Špaňhel 4x, Šuráň 2x, Fantík Jan 2x, Mikoška 2x, Fantík Jiří 2x, Bílý 1x, Manhart 1x

 

DK